ecoPortal® - Smarter Management Systems

ecoPortal® – Smarter Management Systems

Gondolt már valaha arra, mennyi időt, pénzt és erőfeszítést fektetett QEHS rendszereinek kialakításába, bevezetésébe, fentartásába, és hogy ez a befektetés mennyire térült meg?

És arra gondolt már valaha, hogy mennyire láthatóak és milyen hatékonyak ezek a rendszerek? (Az erőfeszítések ellenére...)

A legtöbb QEHS rendszer, amivel találkoz(t)unk nem sokkal többként végzi, mint 'egy mappa a polcon', a menedzsment és munkavállalók részéről beleadott minimális elkötelezettséggel.  Így a rendszerek 'élő halott' -ként működnek, papírhalmok alá temetve, de arra még azért jók, hogy az auditorok kipipálják amit ki kell, néha több kevesebb kommentárral.

Néhányan úgy gondolják az okok emögött egyszerűek: "...ez a menedzsment rendszer szakértők művészete, akik játszanak a játékukkal, de másokat nem engednek a játszótér közelébe".

Sokszor elmondtuk már, hogy menedzsment rendszert működtetni nem egy kvantummechanika szintű dolog. Úgy gondoljuk, a vezetőség és a munkatársak elkötelezettsége egy jó felhasználói felülettel párosítva, a dolgokat láthatóvá, motiválóvá, élményszerűvé téve a QEHS menedzsment rendszerek nagyobb sikereket érhetnek el, mint valaha eddig bármikor.

Egy sikeres és hatékony menedzsment rendszerhez elkötelezettségre, együttműködésre és a vállalati kultúra fejlesztésére van szükség, nem pedig burokráciára. A NECS ecoPortal tanácsadóként rendelkezik az Ön számára szükséges eszközzel, hogy az említett befektetéseket  megvédje, hogy menedzsment rendszere együttműködhessen vállalkozása mindennapi tevékenységeivel.

Az ecoPortal® használatának előnyei

         Csökkentheti a környezetközpontú irányítási rendszerek - ISO 14001, EMAS - tanúsításának költségét és bonyolultságát 

         Segíthet más tanúsítások menedzselésében is, mint például EU Ecolabel, Blue Angel and Nordic Swan. stb.

         Megkönnyíti a jelentések készítését, és a célok és elért eredmények kommunikációját

         Ellenőrizhetővé teszi a működési költségeket az energia vagy épp a hulladékok tekintetében, azáltal, hogy az egyes területekre vonatkozó fejlesztéseket  könnyen áttekinthetővé teszi

         Lehetővé teszi a magas szintű ellenőrzést a még földrajzilag elszórtan elhelyezkedő telephelyek között is

         Érdeklődést és elkötelezettséget hoz a környezetvédelmi célokkal kapcsolatosan 

         Megelőzi a menedzsment újabb papír alapú rendszerrel való túlterhelését

         Könnyen integrálható a minőségügyi és munkabiztonsági menedzsment rendszerekkel 

         A fenntarthatósággal kapcsolatos elképzeléseket menedzselhető projektekre bontja egy keretrendszerben

         Mindig ott van és mindig bárhonnan elérhető

 

Örömmel válaszolunk kérdéseire és biztosak vagyunk benne, hogy tetszeni fog az alábbi videó is.